Investeer
Webshop
Investeer
Webshop
Chateau Amsterdam - urban winery and tasting room -

Chateau Amsterdam

Chateau Amsterdam is een urban winery en een modern familiebedrijf. Gestart door vader en zoon in 2017. We produceren moderne en conventionele wijnen in nauwe samenwerking met druivenboeren uit heel Europa. Door de druiven vanuit heel Europa naar Amsterdam te brengen, maken we wijn in de stad vóór de stad. De wijnen verkopen we online, in verschillende winkels en horecazaken en natuurlijk in ons eigen proeflokaal en restaurant.

Chateau Amsterdam - urban winery and tasting room - Werken bij

Restaurant Manager

We zoeken iemand met managementvaardigheden en relevante ervaring in zowel de front- als de back-of-the-house. Klaar voor een uitdaging?

Solliciteer
Chateau Amsterdam - urban winery and tasting room - Werken bij

Marketing Lead

We zoeken een Marketing Lead met een ondernemende mindset. Jij bent de spin in het web, jij zorgt dat het team draait, dat je weet welke kant we opgaan.

Solliciteer
Chateau Amsterdam - urban winery and tasting room - Werken bij

Financieel Controller

Jij bent een belangrijke schakel in ons financiële team en draag je bij aan de nauwkeurigheid en efficiëntie van onze financiële processen.

Solliciteer
Chateau Amsterdam - urban winery and tasting room - Werken bij

Winery & FinOps facilitator

Jij bent verantwoordelijk voor het coördineren en ondersteunen van verschillende operationele processen in zowel de winery als het kantoor.

Solliciteer
Chateau Amsterdam - urban winery and tasting room - Werken bij

Bediening Restaurant & Tasting Room

Stroomt er gastvrijheid en energie door je lichaam? Wil jij je kennis van wijn graag overbrengen aan anderen en er zelf ook meer over leren?

Solliciteer
Chateau Amsterdam - urban winery and tasting room - Werken bij

Bartender

Wij zijn op zoek naar iemand die een ontspannen sfeer creëert in onze wijnbar, waar gasten kunnen genieten en meer te weten kunnen komen over onze in Amsterdam gemaakte wijnen.

Solliciteer
Loading...
Chateau Amsterdam - urban winery and tasting room - Charles
Loading...
Chateau Amsterdam - urban winery and tasting room - jvh_soft_opening-15-1
Loading...
Chateau Amsterdam - urban winery and tasting room - joey
Loading...
Chateau Amsterdam - urban winery and tasting room - kopie-van-chateau_bottelen-17
Loading...
Chateau Amsterdam - urban winery and tasting room - _dsc4683-2
Loading...
Chateau Amsterdam - urban winery and tasting room - ch-111

Restaurant Manager

INLEIDING
Chateau Amsterdam is een start up. Gestart in 2017 met een kleine wijnproductie en nu, 6 jaar later, kunnen we lokaal in Amsterdam 200.000 flessen wijn produceren in de nieuwe winery, aangrenzend aan ons restaurant waar deze wijnen geschonken worden. We groeien snel en staan iedere keer weer voor nieuwe uitdagingen. De komende jaren is het ons doel om nog verder uit te breiden in zowel wijnproductie als de distributie daarvan. Met als stip op de horizon dat Chateau in 2025 een Top 3 wijnmerk is in Nederland.

FUNCTIEOMSCHRIJVING
Chateau Amsterdam is opzoek naar een Restaurant Manager om alle aspecten van ons restaurant te leiden. Je zult zorgen voor een hoogwaardige uitstraling en ons personeel motiveren om uitstekende gastbeleving te bieden. Taken van de Restaurant Manager omvatten het handhaven van de omzet, winstgevendheid en kwaliteitsdoelen van het restaurant. Je zult zorgen voor een efficiënte operatie in het restaurant, hoge productiviteit, kwaliteit en natuurlijk de standaard customer-service waarborgen.

Om succesvol te zijn in deze rol, heb je managementvaardigheden en ervaring in zowel het front- als back-of-house. We willen dat je weet hoe je het restaurant kunt beheren, contact kunt maken met gasten en de zitcapaciteit kunt balanceren. Ervaring met het beheer van de back-of-house is ook essentieel, omdat je gekwalificeerd personeel in dienst zult nemen, werkroosters zult opstellen en ervoor zorgt dat we voldoen aan de gezondheids- en veiligheidsvoorschriften voor restaurants.

We verwachten dat je het goede voorbeeld geeft en ons personeel ondersteunt tijdens drukke momenten in onze dynamische omgeving. Uiteindelijk zorg je ervoor dat ons restaurant soepel draait en gasten een plezierige beleving hebben.

TAKEN & VERANTWOORDELIJKHEDEN

  • Coördineren van de dagelijkse Front of House restaurant activiteiten
  • Superieure service leveren en klanttevredenheid maximaliseren
  • Efficiënt en accuraat reageren op klachten van gasten
  • Regelmatig de kwaliteit van producten beoordelen en nieuwe leveranciers onderzoeken
  • Diensten organiseren en toezicht houden op diensten
  • Prestaties van het personeel beoordelen en feedback geven om de productiviteit te verbeteren
  • Toekomstige behoeften aan goederen schatten
  • Zorgen voor naleving van de hygiëne- en veiligheidsvoorschriften
  • Het goede imago van het restaurant beheren en suggesties doen om het te verbeteren
  • Operationele kosten beheersen en maatregelen identificeren om kosten te besparen
  • Gedetailleerde rapporten maken over wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse omzetten en uitgaven
  • Het merk promoten in de lokale gemeenschap via mond-tot-mondreclame en restaurantevenementen
  • Nieuwe en huidige medewerkers trainen in de juiste klantenservicepraktijken
  • Beleid en protocollen implementeren die toekomstige restaurantactiviteiten zullen handhaven

PLEK IN DE ORGANISATIE
Je zult rapporteren aan de General Manager Hospitality en deel uitmaken van een managementteam met onze Chef, Tasting Room Manager en Bar Manager en hun Sous Chefs/Assistent Managers.

KENNIS & ERVARING | COMPETENTIES

  • Werkervaring als Restaurant Manager, Horeca Manager of een soortgelijke functie
  • Aantoonbare ervaring als manager die gasten blij maakt en tevreden houdt
  • Uitgebreide kennis van eten en drinken (F&B), met het vermogen om samen te werken met de keuken/Chef om gasten en bedienend personeel te informeren
  • Bekendheid met restaurant management softwares, zoals Formitable, Light Speed en Eitje.
  • Sterke leiderschaps-, motivatie- en empathische vaardigheden
  • Hospitality management of een andere culinaire opleiding is een pluspunt

WAT BIEDEN WIJ

  • Competitief salaris, passend bij kennis en ervaring
  • 25 vakantiedagen
  • Een inspirerende werkplek
  • Reiskostenvergoeding voor reizen buiten Amsterdam
  • SAR-regeling in de toekomst
  • Uitgebreide wijneducatie

Marketing Lead

INLEIDING
Chateau Amsterdam is een start up. Gestart in 2017 met een kleine wijnproductie en nu, 6 jaar later, kunnen we lokaal in Amsterdam 200.000 flessen wijn produceren in de nieuwe winery, aangrenzend aan ons restaurant waar deze wijnen geschonken worden. We groeien snel en staan iedere keer weer voor nieuwe uitdagingen. De komende jaren is het ons doel om nog verder uit te breiden in zowel wijnproductie als de distributie daarvan. Met als stip op de horizon dat Chateau in 2025 een Top 3 wijnmerk is in Nederland.

FUNCTIEOMSCHRIJVING
We zijn op zoek naar iemand die als Marketing lead het merk op deze weg verder wil doorzetten en samen met het marketing team (0,5 FTE + intern + freelancers + bureaus) de gehele uitvoerende marketing scope wil beheren. Jouw primaire opdracht ligt in het uitvoeren van een succesvolle marketingstrategie. Samen met de founder werk je aan de strategische marketingstrategie. Het is een uitdagende functie waarbij je de handen uit mouwen steekt en van aanpakken weet. 

TAKEN & VERANTWOORDELIJKHEDEN
We zoeken iemand die de functie op medior niveau kan uitvoeren, en zelf in de klei durft te staan. Chateau Amsterdam is een snelgroeiende organisatie die vraagt om een hands-on mentaliteit en continue reflectie op inhoud en organisatie. Jij als medior wil graag laten zien dat je bijna toe bent aan die senior stap. 

Je zult leren, fouten maken en successen vieren en alle leerpunten implementeren. Samen met het team ben je verantwoordelijk voor de volledige marketing van het ontwikkelen van al onze marketingcommunicatie incluis budget: de vrienden community /loyaliteitsprogramma, campagnes, media, content, PR, awards, sponsoring, sociale media, website, webshop, design, verpakkingen, etc. Als team zorg je ervoor dat het Chateau Amsterdam verhaal op een boeiende manier wordt gedeeld met alle verschillende stakeholders – extern en intern. Je werkt nauw samen met het productie/sales- en hospitality-team.

Samen met de founder werk je aan een strategisch marketingplan, waarin je veel input kunt leveren, maar de richting wordt gezet en bepaald door de founder en het gehele kernteam. 

Jij bent de spin in het web, jij zorgt dat het team draait, dat je weet welke kant we opgaan en jij gaat daar vol achteraan en loopt soms gewoon voorop. De verschillende projecten vlieg je vol enthousiasme aan en je deinst niet terug voor last-minute beslissingen en het rappe tempo binnen het bedrijf. 

PLEK IN DE ORGANISATIE
Je rapporteert aan de founder, en je werkt samen met een junior marketeer en marketing stagiaire. Chateau Amsterdam is een platte organisatie waarbij een klein team van professionals de operatie vorm geeft; je maakt deel uit van het kernteam.

KENNIS & ERVARING | COMPETENTIES

  • Min. 7 jaar ervaring in marketing & branding, bij voorkeur aan de bureaukant of in the lead bij een FMCG-brand
  • Je hebt een ondernemende & pragmatische mindset; je draait er je hand niet voor om zelf acties uit te zetten, teksten te schrijven of ideeën te pitchen
  • Je wilt meer leren over het strategische aspect van marketing, maar hebt hier wel al eerdere ervaring in
  • Je bent goed in het combineren van de creatieve kant van marketing met de commerciële, performance kant van marketing
  • Je bent ambitieus en gedreven om doelen te halen en kansen te vertalen naar mogelijkheden voor ons merk
  • Flexibel en stressbestendig om door de groeistuipen van start-up naar scale-up heen te kunnen laveren
  • Je bent sociaal vaardig en kan goed met verschillende persoonlijkheden omgaan

WAT BIEDEN WIJ

  • Marktconform salaris, passend bij kennis en ervaring
  • 25 vakantiedagen
  • Hybride werken, mogelijkheid om tot 40% van je tijd thuis te werken
  • Een inspirerende werkplek
  • Reiskosten vergoeding buiten Amsterdam
  • SAR-regeling in de toekomst

Financieel Controller

INLEIDING
Chateau Amsterdam is een start up. Gestart in 2017 met een kleine wijnproductie en nu, 6 jaar later, kunnen we lokaal in Amsterdam 200.000 flessen wijn produceren in de nieuwe winery, aangrenzend aan ons restaurant waar deze wijnen geschonken worden. We groeien snel en staan iedere keer weer voor nieuwe uitdagingen. De komende jaren is het ons doel om nog verder uit te breiden in zowel wijnproductie als de distributie daarvan. Met als stip op de horizon dat Chateau in 2025 een Top 3 wijnmerk is in Nederland.

FUNCTIEOMSCHRIJVING
Als Financieel Controller ben je een belangrijke schakel in ons financiële team en draag je bij aan de nauwkeurigheid en efficiëntie van onze financiële processen. Je speelt een essentiële rol in het onderhouden van onze administratie in ExactOnline, en zorgt ervoor dat de juiste informatie erin wordt opgenomen en geanalyseerd. Daarnaast ondersteun je bij financiële rapportages, betaal rondes en de maand-, kwartaal- en jaarafsluiting, in nauwe samenwerking met onze boekhouder en FinOps-team.

TAKEN & VERANTWOORDELIJKHEDEN

We zoeken iemand die ons kan helpen met voorkomende ondersteunende financiële taken:

  • ExactOnline is ons boekhoudpakket, maar het is veel meer dan dat. Het is onze bron van waarheid waarop we ons bedrijf bouwen. Jij onderhoudt het -samen met onze FinOps en boekhouder- en zorgt dat de juiste informatie erin staat en eruit komt.
  • Je doet het voorwerk voor de 2-wekelijkse betaalrondes en zet deze klaar voor uitvoering; je helpt met de financiële maand-, kwartaal- en jaarafsluiting, in samenwerking met onze boekhouder.
  • Je maakt de financiële maandrapportages (waaronder de cashflow, w/v-rekening, revenue-forecast) en je werkt samen met onze financieel adviseur aan onze financiële modellen.
  • We automatiseren zoveel mogelijk en gebruiken daarvoor graag de juiste systemen en technieken. Jij voert dit proces aan en je beheert de koppelingen tussen deze systemen als het gaat om de organisatie van onze geld- en financiële datastromen.
  • Je zorg voor een up to date financiële huishouding (in- en uitgaande facturen) in samenwerking met onze FinOps, sales en hospitality.

PLEK IN DE ORGANISATIE

  • Je bent onderdeel van het FinOps team
  • Je legt operationeel verantwoording af aan de FinOps manager
  • Je werkt nauw samen met onze financieel adviseurs en ons boekhoudkantoor

KENNIS & ERVARING | COMPETENTIES

  • Je hebt ervaring met boekhouden, ervaring met ExactOnline is een grote pre
  • Je bent gedisciplineerd, opgeruimd en altijd bij
  • Je staat enthousiast in het leven en kan nee zeggen en ja denken
  • Je werkt georganiseerd en het zit in je om graag mensen te helpen
  • Je leert graag en pikt snel dingen op
  • Je weet wat belangrijk is en wat eerst komt

WAT BIEDEN WIJ

  • Marktconform salaris, passend bij kennis en ervaring
  • 25 vakantiedagen
  • Hybride werken, mogelijkheid om tot 40% van je tijd thuis te werken
  • Een inspirerende werkplek
  • Reiskosten vergoeding buiten Amsterdam
  • SAR-regeling in de toekomst

Winery & FinOps Facilitator

INLEIDING
Chateau Amsterdam is een start up. Gestart in 2017 met een kleine wijnproductie en nu, 6 jaar later, kunnen we lokaal in Amsterdam 200.000 flessen wijn produceren in de nieuwe winery, aangrenzend aan ons restaurant waar deze wijnen geschonken worden. We groeien snel en staan iedere keer weer voor nieuwe uitdagingen. De komende jaren is het ons doel om nog verder uit te breiden in zowel wijnproductie als de distributie daarvan. Met als stip op de horizon dat Chateau in 2025 een Top 3 wijnmerk is in Nederland.

FUNCTIEOMSCHRIJVING
Als Office & Winery Facilitator ben je verantwoordelijk voor het coördineren en ondersteunen van verschillende operationele processen in zowel de winery als het kantoor. Je werkt nauw samen met verschillende teams, waaronder sales, magazijn, facility management, HR en administratie.

TAKEN & VERANTWOORDELIJKHEDEN

Sales backoffice voor B2B en B2C in samenwerking met ons magazijn (AWC):

  • Ondersteunen van de salesafdeling bij de administratieve afhandeling van B2B-en B2C-bestellingen.
  • Coördineren van communicatie met klanten via de salesbox en zorgen voor tijdige en accurate opvolging.
  • Samenwerken met het magazijn (AWC) voor het aanmelden van goederen en het stroomlijnen van de logistieke processen.

Voorraadbeheer:

  • Beheren van de voorraad in de winery en tussen de winery, horeca, winkel en AWC.
  • Controleren van voorraadniveaus, het plannen van bestellingen en zorgen voor een optimale voorraadbeschikbaarheid.
  • Samenwerken met verschillende interne en externe belanghebbenden om een nauwkeurig voorraadbeheer te waarborgen.

Supportrol bij facility management:

  • Assisteren bij facilitaire beheerstaken, zoals coördinatie van onderhoudswerkzaamheden en facilitaire aanvragen.
  • Bijdragen aan het creëren van een veilige, georganiseerde en aangename werkomgeving.
  • Zorgen voor naleving van richtlijnen en voorschriften met betrekking tot facilitaire aspecten.

Douaneafhandeling accijns:

  • Verantwoordelijk voor het afhandelen van douane documentatie en accijnsprocedures.
  • Zorgen voor tijdige en correcte douane-afhandeling van in- en uitgaande goederen (dit klinkt moeilijker dan dat het is ;)).
  • Op de hoogte blijven van relevante wet- en regelgeving op het gebied van douane en accijnzen.

Winkel- en magazijn hygiëne:

  • Zorgen voor een schone, georganiseerde en hygiënische winkel- en magazijnomgeving.
  • Implementeren en handhaven van hygiëne-standaarden en -procedures
  • Periodiek controleren en bijwerken van de winkel- en magazijninrichting.

Bijwerken van data voor het registreren van successen in de horeca:

  • Verzamelen en bijwerken van relevante data met betrekking tot de horeca resultaten.
  • Ondersteunen bij het genereren van rapporten en analyses om inzicht te krijgen in de prestaties.
  • Bijdragen aan het identificeren van kansen en verbeteringen op basis van de verzamelde gegevens.

PLEK IN DE ORGANISATIE

  • Je bent een belangrijke link tussen het Productie, Sales en FinOps team
  • Je legt operationeel verantwoording af aan de FinOps manager
  • Je werkt nauw samen met alle domeinen van Chateau

KENNIS & ERVARING | COMPETENTIES

  • Je bent goed met softwares en systemen
  • Je bent gedisciplineerd, opgeruimd en altijd bij
  • Je vind het leuk om bij het hele proces te zijn: jouw taken beginnen wanneer een fles is gebotteld tot de fles is verkocht
  • Je werkt georganiseerd en het zit in je om graag mensen te helpen
  • Je leert graag en pikt snel dingen op
  • Je weet wat belangrijk is en wat eerst komt

WAT BIEDEN WIJ

  • Een baan voor 28-32 uur per week in een unieke werkomgeving, bij een wijnmaker, midden de stad. Hybride is mogelijk.
  • Een plek in een jong bedrijf dat in een snel tempo groeit en je de ruimte geeft mee te groeien.
  • Donderdagmiddagborrels met het team.
  • Doe je dit liever als freelancer? Dat is ook mogelijk. Laten we dit samen bespreken.

Bediening Restaurant & Tasting Room

INLEIDING
Chateau Amsterdam is een start up. Gestart in 2017 met een kleine wijnproductie en nu, 6 jaar later, kunnen we lokaal in Amsterdam 200.000 flessen wijn produceren in de nieuwe winery, aangrenzend aan ons restaurant waar deze wijnen geschonken worden. We groeien snel en staan iedere keer weer voor nieuwe uitdagingen. De komende jaren is het ons doel om nog verder uit te breiden in zowel wijnproductie als de distributie daarvan. Met als stip op de horizon dat Chateau in 2025 een Top 3 wijnmerk is in Nederland.

FUNCTIEOMSCHRIJVING
Als bedieningsmedewerker in het restaurant of de tasting room van Chateau, sta je middenin het wijnmaak proces. Je schenkt de wijnen direct vanuit het vat in de glazen van de gast. Daarbij serveer je een wisselend aanbod van modern-Italiaanse gerechten, verantwoord en met liefde gemaakt om te passen bij de wijn in het glas.

TAKEN & VERANTWOORDELIJKHEDEN
Jij bent enthousiast en wil je kennis van wijn graag overbrengen aan anderen en er zelf ook meer over leren. Gastvrijheid stroomt bij jou door je lichaam en aan energie geen gebrek. Jij loopt gerust op een dag 20 x door de hele winery.

PLEK IN DE ORGANISATIE
Je werkt in een team in nauwe samenwerking met de chefs, shop manager en horeca managers.

KENNIS & ERVARING | COMPETENTIES

  • Interesse in wijn, kennis is welkom maar niet vereist
  • Ervaring in de horeca is een pré maar geen must, plezier wel!
  • Flexibel qua werkdagen en tijden, voornamelijk weekenddagen
  • Je bent gastvrij, gastgericht en gemotiveerd om mensen hun verwachtingen te overtreffen

WAT BIEDEN WIJ?

  • Een enthousiast team van gedreven collega’s met veel ruimte voor vrijheid en ondernemerschap.
  • Een gloednieuwe, inspirerende werkplek in Amsterdam Noord, pal naast onze wijnmakerij.
  • Een snelgroeiend, dynamisch bedrijf.
  • Teamborrels in onze wijnbar.
  • Een passend salaris en een goed glas wijn
  • Flexibiliteit – werk één of meerdere dagen, alles is mogelijk

Bartender

INLEIDING
Chateau Amsterdam is een start-up. Opgericht in 2017 met een kleine wijnproductie, en nu, 6 jaar later, kunnen we lokaal in Amsterdam 200.000 flessen wijn produceren in onze nieuwe wijnmakerij, naast ons restaurant waar deze wijnen worden geserveerd. We groeien snel en worden constant geconfronteerd met nieuwe uitdagingen. In de komende jaren is ons doel om zowel onze wijnproductie als distributie verder uit te breiden. Onze ultieme ambitie is dat Chateau tegen 2025 een van de top 3 wijnmerken in Nederland wordt.

FUNCTIEOMSCHRIJVING
Als onze barman/barvrouw creëer je een ontspannen sfeer in onze wijnbar, waar gasten kunnen genieten en meer kunnen leren over onze in Amsterdam geproduceerde wijnen. Je bent in staat om gasten te begeleiden doorheen verschillende druivensoorten en dranken en hen te helpen bij het maken van keuzes op basis van hun stemming en smaak. Je bent bedreven in het maken van cocktails, koffie en (basis) latte art. Je hebt kennis van wijn of je bent bereid om hier meer over te leren.

TAKEN & VERANTWOORDELIJKHEDEN                                    Wij zijn op zoek naar een kandidaat met ervaring als barman/vrouw en die comfortabel is met hands-on werk. Jij bent enthousiast en deskundig op het gebied van cocktails, wijnen en sterke dranken en bent bereid om deze kennis over te dragen aan gasten. Gastvrijheid stroomt door jouw aderen en je barst van energie. Je kunt gemakkelijk 50 keer per dag door onze enorme wijnbar lopen.

PLEK IN DE ORGANISATIE
Je zult rapporteren aan de Bar Manager en nauw samenwerken met het restaurant- en proefloopteam. Chateau Amsterdam functioneert als een platte organisatie, waar een klein team van professionals gezamenlijk de operaties aansturen.

KENNIS & ERVARING | COMPETENTIES

  • Vorige ervaring in het bartenden (klassieke cocktails en kennis van sterke drank), vaardigheden in koffie en latte art
  • Geïnteresseerd in wijn, kennis is welkom maar niet vereist
  • Je bent ambitieus en gedreven om doelen te bereiken
  • Je werkt discreet, met precisie en discipline
  • Je bezit sterke interpersoonlijke vaardigheden en kunt omgaan met verschillende persoonlijkheden
  • Je bent flexibel en veerkrachtig om de groeifases van een startup tot scale-up te doorstaan

WAT BIEDEN WIJ

  • Competitief salaris, in overeenstemming met kennis en ervaring
  • 25 vakantiedagen (op basis van fulltime)
  • Mogelijkheid voor wijncursussen/training
  • Een inspirerende werkomgeving
  • Reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer buiten Amsterdam
  • Eventuele SAR-regeling in de toekomst

Open Sollicitatie

Wil je deel uit maken van ons bedrijf, maar staat jouw favoriete vacature nog niet open? We zijn een snelgroeiend team en zijn daarom altijd op zoek naar nieuw talent. Dus go for it! Datzelfde geldt voor stages: ben je op zoek naar een plek om stage te lopen of af te studeren? Wij bieden stages aan voor een minimale periode van 5 maanden.

CULTUREEL PROFIEL

Chateau Amsterdam verwacht van haar medewerkers de volgende eigenschappen:

  • Geïnspireerd/inspirerend op zijn of haar vak
  • Focus op de termijndoelen: Chateau gaat naar de maan – en jij zit in de raket
  • Communiceert helder, werkt gedisciplineerd en gedraagt zich professioneel
  • Heeft plezier in zijn of haar werk en weet dat over te brengen op anderen in de organisatie.
  • Neemt kennis van de 4 organiserende principes en doet deze waarden eer aan:
    • Maak beslissingen met een open hart
    • Innoveren is pionieren
    • Haast je langzaam
    • Samen staan we sterk
Chateau Amsterdam - urban winery and tasting room -

Tot in Noord!

ONZE WIJN EN COOKIE COMBINATIE

Om jou de best mogelijke ervaring te geven gebruiken we cookies. Deze helpen je om: te zorgen dat je niet steeds dezelfde informatie in hoeft te vullen, je een soepelere ervaring te geven, inhoud te personaliseren op basis van je interesses en je voorkeuren te beheren.

Functionele cookies:

Deze zijn nodig voor een werkende site. Denk hierbij aan het kijken van onze Youtube videos, of het boeken van een tafel in ons proeflokaal of restaurant. Ook onthouden we zo je cookie voorkeuren zodat je deze volgende keer niet weer hoeft in te vullen.

Aanvullende cookies

Deze gebruiken we om te leren, we doen kennis op om jouw ervaring iedere dag een beetje beter te maken. We analyseren onze site bijvoorbeeld door te kijken welke pagina’s beter bezocht worden dan anderen. Ook gebruiken we analytische cookies om je taalvoorkeur op de juiste manier op te slaan.

Deze laatste gebruiken we voor marketingdoeleinden. Zo kunnen we je aanbiedingen sturen die in het verlengde van je interesse liggen. Denk hierbij aan gepersonaliseerde nieuwsbrieven of interessante gepersonaliseerde aanbiedingen.

KOM OOK!

Doe mee met onze Tour & Tasting, waar je je onderdompelt in het leven van een stadse wijnmaker. Luister, kijk, ruik, proef en omarm hoe echte stadse wijnmakers dit doen. Boek nu!