INLEIDING
Chateau Amsterdam is een start up. Gestart in 2017 met een kleine wijnproductie en nu, 6 jaar later, kunnen we lokaal in Amsterdam 200.000 flessen wijn produceren in de nieuwe winery, aangrenzend aan ons restaurant waar deze wijnen geschonken worden. We groeien snel en staan iedere keer weer voor nieuwe uitdagingen. De komende jaren is het ons doel om nog verder uit te breiden in zowel wijnproductie als de distributie daarvan. Met als stip op de horizon dat Chateau in 2025 een Top 3 wijnmerk is in Nederland.
FUNCTIEOMSCHRIJVING
Als bedieningsmedewerker in het restaurant of de tasting room van Chateau, sta je middenin het wijnmaak proces. Je schenkt de wijnen direct vanuit het vat in de glazen van de gast. Daarbij serveer je een wisselend aanbod van modern-Italiaanse gerechten, verantwoord en met liefde gemaakt om te passen bij de wijn in het glas.
TAKEN & VERANTWOORDELIJKHEDEN
Jij bent enthousiast en wil je kennis van wijn graag overbrengen aan anderen en er zelf ook meer over leren. Gastvrijheid stroomt bij jou door je lichaam en aan energie geen gebrek. Jij loopt gerust op een dag 20 x door de hele winery.
PLEK IN DE ORGANISATIE
Je werkt in een team in nauwe samenwerking met de chefs, shop manager en horeca managers.
KENNIS & ERVARING | COMPETENTIES
- Interesse in wijn, kennis is welkom maar niet vereist
- Ervaring in de horeca is een pré maar geen must, plezier wel!
- Flexibel qua werkdagen en tijden, voornamelijk weekenddagen
- Je bent gastvrij, gastgericht en gemotiveerd om mensen hun verwachtingen te overtreffen
WAT BIEDEN WIJ?
- Een enthousiast team van gedreven collega’s met veel ruimte voor vrijheid en ondernemerschap.
- Een gloednieuwe, inspirerende werkplek in Amsterdam Noord, pal naast onze wijnmakerij.
- Een snelgroeiend, dynamisch bedrijf.
- Teamborrels in onze wijnbar.
- Een passend salaris en een goed glas wijn
- Flexibiliteit – werk één of meerdere dagen, alles is mogelijk