Wijn gaat over het vieren van het leven, met familie en vrienden. Aandacht voor elkaar, een goed gesprek, de grootste filosoof staat vaak op tafel. Vanuit deze gedachte maken wij onze wijnen – maar hoe smaakt dat?
Waarom drink je chateau?
In onze wijnen zijn we op zoek naar oorsprong en gelaagdheid, naar transparantie en crisp. We werken aan meerdere lijnen met ieder een eigen artistiek uitgangspunt. We proberen niet alleen smaken te herdefiniëren, maar het hele productieproces. Door uitsluitend te werken met biologisch fruit, zo min mogelijk in te grijpen tijdens de vinificatie, mee te bewegen met de duurzame revolutie, op zoek te gaan naar duurzamere manieren van transport én afvalstromen weer waarde te geven. Meer over wijn maken in de stad met hart voor de natuur, lees je hier (deze link komt nog, de pagina is “under construction”)


Wijn maken in de stad, hoe doe je dat?
Urban wineries zijn een ontwikkeling die met name in Amerika steeds populairder wordt. In Europa zijn er een paar en in Nederland zijn we de eerste. Wijn maken in de stad terwijl er in geen velden of wegen een druivenrank te bekennen is, hoe doe je dat?

Benieuwd naar de mening van anderen?
Deel je mening, of lees die van anderen. Hier op onze Vivino pagina.